Magdalena Bagińska objęła stanowisko koordynatora wydarzenia!

30.10.2017

Magdalena Bagińska posiada duże doświadczenie w organizacji konferencji, szkoleń, wystaw i projektów edukacyjnych. Pracowała zarówno przy lokalnych, jak i międzynarodowych wydarzeniach, takich jak: Międzynarodowy Festiwal Dobrych Projektów “Wroclove Design”, Fresh Design – “Młoda Europa o designie”, Kids Design Space – Dzieci projektują przestrzeń. Magdalena posiada niezbędną wiedzę, solidne doświadczenie poparte referencjami wielu renomowanych instytucji, między innymi z Urzędu Marszałkowskiego. Nieustannie pracuje nad swoim rozwojem zawodowym, z chęcią bierze udział w szkoleniach pozwalających jej dokształcać się z zakresu organizacji dużych wydarzeń dla licznych odbiorców.

Jesteśmy dumni, że możemy powierzyć Magdalenie obowiązki koordynatora Wrocławskiego Festiwalu Edukacji 2018!

W sprawach organizacyjnych dotyczących targów możesz skontaktować się z Magdaleną – przejdź do działu “Kontakt”, aby dowiedzieć się więcej lub kliknij ten link!